Една от най-забележимите личности на Бургас Тома Талепов-Айляка, познат ни от

...
Една от най-забележимите личности на Бургас Тома Талепов-Айляка, познат ни от
Коментари Харесай

Участник във „Фермата“ е приет в много тежко състояние в болница

Една от най-забележимите личности на Бургас Тома Талепов-Айляка, прочут ни от телевизионния формат „ Фермата “ е бил признат към 20 часа довечера в тежко положение в МБАЛ Бургасмед. Айляка към този момент е нормализиран и контактен, оповестява изданието „ Флагман “.

Тома Талепов стана прочут в цялата страна с присъединяване с във „ Фермата ”. Талепов е персона, която целият Бургас познава. Някогашното неприятно момче в последните години е образец за подражателство –  радва се безумно доста на 8-годишното си внуче и му отделя всяка свободна минута.

„ От няколко дни фактически не се чувствах добре, може би от една седмица имам високо кръвно и мощно главоболие, само че бях зает с кораба „ Посейдон ” в Созопол и нямаше по кое време да отида на доктор. Вчера сутринта, до момента в който бях на кораба ми прилоша, по обяд отново се почувствах доста зле, а вечерта бях на една среща и безусловно припаднах. Закараха ме до болничното заведение. Благодаря на лекарите, които се погрижиха за мен. Чувствам се в сигурни ръце ”, сподели Тома Талепов.

Той говореше извънредно постепенно, което е неестествено за него, защото е извънредно прочувствена персона. В момента е включен на системи. Снощи е минал серия от проучвания, изработен му е и скенер и назначено лекуване. Ще остане в болница най-малко 5 дни.

Участник във " Фермата " е признат в доста тежко положение в болница

От няколко месеца Тома Талепов е ангажиран с новия си план – атракционът „ Посейдон “ в Созопол, който е с внушителни размери – най-големият сходен транспортен съд в България. Става въпрос за 40-метров кораб, който ще има една палуба за празненство и друга – за ресторант. Последните няколко дни Папи е направлявал издигането на голямата скулптура на господ Посейдон с тризъбеца.

От години Талепов е трансформирал името си в табела за качество и ваучър – гаранция, че щом той е зает с даден план, значи всичко в него е изпипано до съвършенство. Сред бургаския бизнес този метод е прочут като „ табела Айляк “, а в пиара като „ имидж назаем “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР